Az IT Labs-ról

Az IT LABS egy a romániai társaság, amely képzési szolgáltatásokat nyújt a szoftverfejlesztés illetve ehez kapcsolódó szakmai területen.

Az IT LABS csapata vár rád!

Fiatal és dinamikus csapat vagyunk

Csapatunk új tehetségeket keres, hogy velünk szakmailag fejlődjenek, és egyúttal fiatal szakembereket nevejlen fel.


IT Training
100%
Web Fejlesztés
85%
Android Fejszlesztés
70%
Fejlesztés
70%


INTÉZMÉNYI PARTNEREK

0+

Év tapasztalat

0+

Elégedett ügyfeleink

0+

Szakosodási kurzusok

0+

Partnereink

WEBINÁROK

Itt ell fogjuk magyarázni a nyári gyakornoki állás lezajlását!

Miért IT LABS ?

Bemutatjuk néhány előnyét, amelyeket az IT LABS kínál

Az ANC hivatalos tanfolyamok központja

A Nemzeti Képesítési Hatóság akkreditált az informatikai és informatikai tanfolyamokra, különös tekintettel a programozásra. A gyakorlat végén kap egy IT LABS képesítési bizonyítványt azon a területen, ahol elvégezte a gyakorlatot, és egy ajánlólevelet.

Komplex projektek

Azok a projektek, amelyekben részt vesznek, közepes bonyolultságú és multidiszciplináris jellegűek. Napi 6 órát kell rászánni a gyakorlati tevékenységre, ahogy a gyakorlati szerzodés előírja. Ezenkívül a projekt sikerének kulcsa a munkacsoport tagjaival folytatott kommunikáció.

Gyakorold online

A gyakornoki pozíciók túlnyomó többségénél a tevékenységeket otthonról fogják elvégezni. Szemtől szembe a Google Meet-et fogjuk használni, vagy webinar-szerverünket, a GitHUB-ot, a Google Docs-t stb.

Karrier kezdő tapasztalat

Az elvégzett tevékenység fontos lesz karrierje során! Megtanulja, hogyan kell alkalmazkodni egy cégben dolgozni, hogyan kell egy csapatban dolgozni, akár távolról is. Nem fogja elfelejteni 2020 nyarát!

IT LABS PROJEKT

Bemutatják a LABS informatikai projektek egy részét, amelyekbe a nyári gyakorlatban résztvevő hallgatókat is bevonják.

  • ALL
  • WebDesign
  • Graphic
  • Programare
  • PsihoSocial
  • Publicitate
  • Marketing
  • Android

IT & C álláskereső platformok

Karrierorientációs platform

E-learning Platform

Jövőbeni szakgyakorlati/diákok választási platformja

Műszaki oktatási platform

Idegennyelvű e-learning platform

Programozási Mentorolási Platform

Webinár platform

Időpontszervezési web platform

GYAKORI KÉRDÉSEK

Válaszolunk néhány általános kérdésre.

Igen! A teljes gyakorlati tevékenységet, a hallgató, otthon végzi. Találkozásokra a Google Meet alkalmazást fogjuk használni. A Team Viewer használatával segíti a saját laptopján végzett munkát.
A gyakorlat nem fizetett, de végül a jól teljesítő hallgatókat jutalmazzuk.
Gyakornokaink minden tudászintet képviselnek: kezdőktől közép- és haladó fokig! Az interjú után meghatározzuk a munka szintjét. Fontos, hogy felelősségteljesen és rendkívül aktívan cselekedjünk!

Partner Egyetemek

Az alábbiakban a partneregyetemek listáját találhatja, akikkel protokol szerződést kötöttünk nyári szakgyakorlat végzéséhez.

Beszámolók

IT LABS Szakgyakorlati diákjaink beszámlóit a youtube csatornánkok találhatod :)

Bobocea Cătalin

Hallgató, Facultatea de Matematică-Informatică, Timișoara

Claudia Pantea

Hallgató, Facultatea de Matematică-Informatică, Timișoara

Uilecan Valentin

Hallgató, Facultatea de Automatică și Calculatoare, Timișoara

Hogyan jelentkezhetsz szakgyakorlatra?

Az felvétel első lépése a regisztráció, az alábbi űrlap kitöltésével! Töltse ki az összes szükséges adatot az űrlapon. Az űrlap nem töltodik be, ha nem ad meg érvényes információkat! Az üzenetben adja meg e-mail címet, melyet felhasználhatunk a Google Meet számára. Ezenkívül az üzenetben kérjük, adja meg azt a karot és egyetemet, ahol hallgató.

Ha van ideje, kérjük, végezze el az MBTI személyiségértékelését. A személyiségprofil létrehozása segít bennünket abban, hogy a képességeihez legközelebb álló pozíciót hozzunk létre. Kérjük, az MBTI profil alatt adja meg az üzenet tartalmát!

Az Automatizálás és a Számítástechnika / Matematika-Informatika karok hallgatói, akiknek igazi vezetői képességeik vannak, jelentkezhetnek projektvezetői pozíciókra.

A jelentkezés után megerosítő e-mailt fog kapni. Ellenőrizze, beleértve a spam tartalmát is, ha e-mailt kapott az IT LABS-tól a következő 5 percben. Kérjük, próbálkozzon újra, ha még nem kapott visszaigazoló e-mailt, és ellenőrizze, hogy az ön CV-fájlja nem haladja meg a 7-8 Mb-t (Megabyte). Ha nem sikerüét, küldjön egy e-mailt a internship@it-labs.ro címre, és az űrlapon adja meg az összes információt: név, vezetéknév, e-mail, a Google Meet GMAIL címe, telefon, pozíció, amelyre jelentkezik, az oktatás nyelve, anyanyelv, GitHUB / Google Drive-fiók, és csatoljon önéletrajzot. Ezután meghatározzuk azt az irányt / pozíciót, amellyel részt kíván venni a nyári gyakorlatban.

Legkésobb 4-5 napot számítva a jelentkezés után e-mailt kap az interjú idejének és időpontjának meghatározására. Az interjú célja, hogy a lehető legpontosabban összeállítsuk a projektet, amelyet végre kell hajtania. És végül meghatározzuk azt a pozíciót, amelyen dolgozni fog.

REGISZTRÁLJ

A nyári gyakorlatba vagy szakmai gyakorlatba jelentkezni kívánó hallgatókat vagy egyéneket felkérjük, hogy töltsék ki az alábbi űrlapot. Kérjük, ne hagyja ki az elérhetoségeket (e-mail és telefon).

Feltétlenül szükséges az összes adat kitöltése az űrlapon! Kérjük, töltsön fel egy önéletrajzot, amely tartalmaz egy fényképet is. Az önéletrajzához ajánlatos az EuroPass formátumot használni. Az Automatizálás és Számológépek karának hallgatóit felkérjük, hogy pontosítsák-e, van-e saját GitHUB fiókjuk a saját projektjeikkel, és ehhez tartozó linket. A Művészeti és Design karok hallgatóit felkérjük, hogy töltsék fel portfóliójukat a Google Drive-ra (ha vannak releváns munkák), és jelöljék meg a Google Drive-ra mutató linket. Ne töltsön fel 7-8 MB-nál nagyobb dokumentumokat.

A gyakornoki jelentkezés után (kitöltve ezt az űrlapot) legfeljebb 5 percen belül visszaigazoló e-mailt kap. Kérjük, ellenőrizze a megadott e-mail mezőt (akár spamben is) a megerosítő e-mail megtalálásához! Ha nem kap megerosítő e-mailt, próbálkozzon újra.

KÖSZÖNÖM!